Öne Çıkanlar Kocaeli mitingi İşaretliler: Kurban Tuğrul Eryılmaz Mercedes Antalya Konyaaltı Üç Harfliler 3: Karabüyü terörist elektrik merkez bankası Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen Walter Villadei TECNO CAMON

“Türkiye, NATO’nun Misyonlarına Ve Harekâtlarına En Fazla Katkı Sağlayan İlk Beş Müttefikten Biridir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gideceği Amerika Birleşik Devletleri’ne hareketinden önce yaptığı açıklamada, “Türkiye, NATO’nun misyonlarına ve harekâtlarına en fazla katkı sağlayan ilk beş müttefikten biridir. Külfet paylaşımı noktasında üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere gideceği Amerika Birleşik Devletleri’ne hareketinden önce basın toplantısı düzenleyerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin, NATO’nun misyonlarına ve harekâtlarına en fazla katkı sağlayan ilk beş müttefikten biri olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Külfet paylaşımı noktasında üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Karada, denizde ve havada geliştirdiğimiz imkân ve kabiliyetlerle, NATO’nun belkemiği ülkelerinin başında yer alıyoruz. Tehditlerin çeşitlenerek arttığı bu dönemde İttifaka verdiğimiz önem açıktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.