Öne Çıkanlar afad erdoğan mhp şefkat çetin emre uslu 3. havalimanı mısır almanya sabancı holding çin izmir büyükşehir belediyesi 2024 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu

Belçika Dünya Üçüncüsü

2018 FIFA Dünya Kupası 3.'lük maçında Belçika aynı grupta yer alan İngiltere'yi bir kez daha mağlup ederek turnuvayı 3. lük ile tamamladı. Dünya üçüncülüğünü getiren golleri 4. dakikada Thomas Meunier ve 82 dakikada Eden Hazard kaydetti.

İngiltere ile Belçika, 2018 Dünya Kupası’nda ikinci kez karşı karşıya geldi. İki takım, grup elemelerinde de karşılaşmış ve Belçika, sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılmıştı. Belçika ikinci maçtada rakibi İngiltere karşısında sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılarak Dünya 3. olarak turnuvayı tamamladı ve aynı zamanda da rövanşı vermemiş oldu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.