Un sektöründe hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), 7 Haziran Çarşamba günü Ankara Tavacı Recep Restaurant’ta iftar yemeği düzenledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde hasat öncesi rekolte beklentileri, TMO politikaları, un ihracatı gibi konular konuşuldu.
18 milyar TL’lik ekonomik büyüklüğüyle ülkemizin en büyük tarımsal sanayi sektörlerinden biri olan un sanayisinin en önemli temsilcisi TUSAF, 7 Haziran Çarşamba günü Ankara Tavacı Recep Restaurant’ta verdiği iftar yemeğinde sektör temsilcilerini de bir araya getirdi. TUSAF Başkanı Eren Günhan Ulusoy’un evsahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Müsteşar Yardımcısı V., Hasan Özlü ve Dr.Durali Koçak , Gıda Kontrol Genel Müdürü V. Muharrem Selçuk, Bitkisel Üretim Genel Müdürü V., Mesut Akdamar, TİGEM Genel Müdürü, Mehmet Taşan, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı, , Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Ayhan Karayama ve kamu kuruluşlarının diğer temsilcileriyle birlikte 175 kişi yemeğe katılım gösterdi. İftar yemeğinde aynı zamanda hasat öncesinde rekolte beklentileri, TMO politikaları, un ihracatı, bakanlıklar arası koordinasyon ve TUSAF’ın faaliyet ve etkinleri de görüşüldü.
Un Sanayicileri İftar Yemeğinde Buluştu
Un sektöründe hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), 7 Haziran Çarşamba günü Ankara Tavacı Recep Restaurant’ta iftar yemeği düzenledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde hasat öncesi rekolte beklentileri, TMO politikaları, un ihracatı gibi konular konuşuldu.
09 Haziran 2017 Cuma 14:07