Öne Çıkanlar afad erdoğan mhp şefkat çetin emre uslu 3. havalimanı mısır almanya sabancı holding çin izmir büyükşehir belediyesi 2024 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu

Babacan: “Sadece ABD İçin Değil, İnsanlık İçin De Kara Bir Gün”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde gerçekleştirdiği konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına değindi.

Babacan’ın İngilizce paylaşımı şu şekilde:

“A dark day not just for the United States but also for humanity. Netanyahu is a war criminal, and the applause he received in the Congress is shameful. This image will haunt the supporters for generations. I stand with the protests advocating Palestinians and humanity.”

Tweet’in tercümesi:

“Sadece ABD için değil, insanlık için de kara bir gün. Netanyahu bir savaş suçlusu ve Kongre'de alkışlanması utanç verici. Bu görüntü, destekçilerinin peşini nesiller boyunca bırakmayacak. Ben, Filistinlileri ve insanlığı savunan protestoların yanındayım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.