Öne Çıkanlar Kocaeli mitingi İşaretliler: Kurban Tuğrul Eryılmaz Mercedes Antalya Konyaaltı Üç Harfliler 3: Karabüyü terörist elektrik merkez bankası Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen 8 Haziran 2024 Cumartesi Gündemi 7 Haziran 2024 Cuma Gündem Özeti

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'u Ağırladı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nezaket ziyaretinde bulunmak üzere gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ağırladı. 

Görüşmede, öğrencilerin kültür ve sanat alanında gelişiminin güçlendirilmesinin yanında çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca bilime meraklı, sanata duyarlı, özüne ve kültürüne bağlı nesiller yetiştirilmesinin önemine vurgu yapılırken bu çerçevede iki Bakanlık arasında yapılan iş birliği konuları ele alındı.

Görüşmenin sonunda Bakan Ersoy kendilerini ağırladığı için memnuniyetini dile getirirken Bakan Tekin de ziyaretlerinden ötürü Bakan Ersoy'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.