Öne Çıkanlar Kocaeli mitingi İşaretliler: Kurban Tuğrul Eryılmaz Mercedes Antalya Konyaaltı Üç Harfliler 3: Karabüyü terörist elektrik merkez bankası Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen 8 Haziran 2024 Cumartesi Gündemi 7 Haziran 2024 Cuma Gündem Özeti

Bakan Kacır’dan TÜBİTAK Fen Lisesi Daveti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) yüzde 1’lik dilime giren öğrencileri, burs, yurt ve staj programlarının olduğu, aynı zamanda TÜBİTAK Laboratuvarlarını kullanma fırsatı tanınan TÜBİTAK Fen Lisesi yetenek sınavına davet etti.


Kacır, Sosyal Medya Platformu X üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
“TÜBİTAK Fen lisesi dördüncü yılında geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye devam ediyor. LGS’de yüzde 1’lik dilime giren öğrencilerimizi, 90 bilim yıldızımızdan biri olmaları için TÜBİTAK Fen Lisesi yetenek sınavına davet ediyoruz.
Yarınlarımız için büyük bir adım attık. Millî Eğitim Bakanlığı’mızla iş birliği içinde, TÜBİTAK’ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile hayata geçirdiğimiz TÜBİTAK Fen Lisesi’nde her öğrencimize; burs ve yurt imkânı, uzman akademik kadrodan ders alma ve TÜBİTAK Laboratuvarlarını kullanma fırsatı, yabancı dil eğitimi ve staj programları sunuyoruz.
 Yetenek Sınavı Son Başvuru Tarihi: 3 Temmuz 2024
 Yetenek Sınavı Tarihi: 7 Temmuz 2024.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.